Deel 3...
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
28 November 2014 | Thailand, Chiang Rai
Na het modder avontuur gingen we als een soort zwarte piet verder te olifant. Na een rit van 45 min kwamen we aan bij een best snel stromende rivier. We gingen zwemmen met de olifanten. Miss sweety was echt DOL op water. Ze zakte door d'r benen ik kon er snel afspringen ze ging helemaal koppie onder en liet zich een stukje meeslepen door het water ze was echt 3 min helemaal onder water ik dacht: hallo moet je niet ademen ofzo hahaha. Ze was zo aan het genieten. Mijn meneertje riep haar terug en toen moest ik met m'n rug naar haar toe voor haar gaan staan, d'r slurf ging tussen m'n benen door ( haha klinkt lekker fout) en ze tilde me zo met haar slurf echt wel 2 meter van de grond. Ongelofelijk wat een kracht erin zit! Daarna zei d'r meneertje iets tegen haar en ze gaat met d'r slurf onder water en geeft me echt een douche hahaha echt gewoon kei hard haha ik moest eerst even 4x knipperen om m'n lenzen terug op z'n plek te zetten haha dat deed ze zo nog een stuk of 3x. Echt als miss sweety had kunnen schateren van het lachen had ze dat zeker gedaan. Het plezier straalde er vanaf! Ik kocht voor 50 eurocent een hele tros bananen voor haar die ik haar voerde terwijl ik op haar zat.. Ze bleef maar bedelen met d'r slurf omhoog hahaha miss alwayshungry! Daarna terug naar de ranch..echt een dag om nooit te vergeten,we kregen een T-shirt van het park en dvd met foto en filmmateriaal mee van de dag! Echt super. Oké de dagen kloppen echt van geen meter meer want gisteren is niet meer gisteren enz want dat is inmiddels eergisteren maar verbinding is echt waardeloos dus ik kon dit niet versturen! Maargoed echt gisteren dus gingen we nog naar Doi inthanon , de hoogste berg van Thailand. Het zo er echt MEGAAAA koud zijn dus we lange broek en trui in de tas. We keken uit de bus en zagen mensen met mutsen, oorwarmers handschoenen winterjassen.. We stappen uit de bus... We vonden het alles behalve koud en liepen in ons korte broek en hempie rond over de berg haha het was17 graden en zonnig en genoten van frisse lucht en prachtige uitzicht. Was leuke dag! Savonds gingen we naar avond markt waar we inmiddels goed door hebben hoeveel je kunt afdingen hier haha we maken er gewoon een sport van! Onze backpacks kunnen inmiddels bijna niet meer dicht! We doen vandaag dagje rustig aan en zitten nuchterling relaxt bij super schattig cafeetje te ontbijten. Het is heerlijk. Ik zit inmiddels aan heerlijke vers gebakken warme brownie en kopje thee hmmmmmmm!vanavond pakken we de nachtbus naar Bangkok, duurt 10 uur we gaan heerlijk slapen denk ik! OHJA ik vergeet nog te vertellen dat we in chiang mai ook nog naar een Muay thAi wedstrijd zijn geweest... We een leuke ervaring om eens te zien... Leon vind het natuurlijk prachtige dat er 4 knock-out gingen en er een een gescheurde wenkbrauw had..haha wat trouwens ook nog super leuk was dat bij ons guesthouse een super leuke hond woonde die 2 puppy's had.. Echt zoooooooooo schattig. Coco, de mama hond vond Leon en mij blijkbaar erg leuk, als wij gingen ontbijten ofzo dan liep ze helemaal met ons mee naar het cafeetje en bleef ze onder tafel wachten en liep dan weer helemaal mee terug. Als we op de bus zaten te wachten dan kwam ze bij ons zitten echt super leuk! Zo genoeg gelult! Op naar ons Bangkok avontuur!
Ps. Ondertussen voel ik me stukken beter en Leon z'n bultjes zijn weer weg voor de bezorgde lezers
28 November 2014 - 15:00
Lilian:
Wat een geweldige ervaringen en aan de foto's te zien zijn jullie nog niet op elkaar uitgekeken☺! -
29 November 2014 - 11:46
Mike:
Wat een ontzettend leuk avonuur mt die olifanten.
Ik ben blij dat jullie het zo naar je zin hebben. Veel plezier samen.